Een zakelijk cadeau voor iedereen

Op zoek naar een relatiegeschenk of kerstcadeau waar al (maar dan ook echt: al) je collega’s en medewerkers blij mee zijn? De One4all Cadeaukaart is het perfecte zakelijke cadeau. Met One4all geef je namelijk de vrijheid om zelf te kiezen.

Met de One4all cadeaukaart geef je écht iets te kiezen. Of jouw IT-collega stiekem chefkok-ambities heeft, die HR-manager het liefst elke weekend in een achtbaan doorbrengt of jouw personal assistent graag game-marathons organiseert: het maakt niet uit waar iemands interesses liggen, hoe jong of oud iemand is (of zich voelt): de One4all cadeaukaart kun je inwisselen voor fashion, beauty of gadgets, maar ook voor streaming diensten, een avondje in een sterrenrestaurant of een bezoek aan een pretpark.

Je kunt zelf bepalen of je de One4all cadeaukaart fysiek of digitaal geeft. De kaart is eenvoudig te verzenden naar één enkele of naar honderden adressen. En je kunt heel eenvoudig bepalen welke waarde je de cadeaukaart wilt geven. Vanaf €5 is eigenlijk alles mogelijk.

De voordelen van One4all als zakelijke cadeaukaart

We zullen even puntsgewijs op een rijtje zetten waarom One4all by far de perfecte zakelijke cadeaukaart is. Hou je vast:

  • Met One4all geef je echt iets te kiezen: je kunt de kaart inwisselen bij De Bijenkorf, Zalando of Wehkamp, maar ook bij Pathé, Spotify en diverse restaurants.
  • Bepaal zelf de waarde van de cadeaukaart: tussen €5 en €150 is alles mogelijk.
  • Je krijgt de tijd: de One4all cadeaukaart is tot twee jaar na aanschaf te verzilveren.
  • Via het kwalitatieve VISA-netwerk kun je de One4all cadeaukaart ook contactloos verzilveren.
  • Je kunt een persoonlijke boodschap toevoegen met tekst, fotografie en video.
  • Je kunt de One4all cadeaukaart eenvoudig verzenden naar 1 of 100+ adressen.
  • Liever digitaal versturen? Kan ook! Het handige daarvan: de ontvanger ontvangt One4all direct en kan de kaart direct verzilveren of in zijn of haar Apple Wallet of One4all app zetten.

Bestel One4all als relatiegeschenk

Wil je jouw collega’s of zakenpartners verrassen met One4all als relatiegeschenk of voor in het kerstpakket? Dan weet je zeker dat je een cadeau geeft dat in de smaak valt! De kaart is bovendien heel eenvoudig online te bestellen. Neem contact met ons op of bestel direct online. Je kan voor één enkele cadeaukaart kiezen, maar meer dan honderd is ook heel eenvoudig. We leveren wanneer jij het wilt. Bovendien kun je thema-enveloppen bestellen om jouw cadeaukaart een extra feestelijk tintje te geven.

Ontvang je liever persoonlijk advies over het zakelijke cadeau voor je team en/of zakenrelaties? Je kunt contact opnemen met ons via het contactformulier of telefonisch via 020-2093948. Voor het plaatsen van een zakelijke bestelling kun je contact opnemen met onze experts:

Richard van Beers:
T: 06-13 80 86 94
E: richard.vanbeers@bhnetwork.com 

Marco Corba:
T: 06-54 95 38 64
E: marco.corba@bhnetwork.com

Marloes Verwaal - van de Leur
T: 06-14 36 95 52
E: marloes.verwaalvandeleur@bhnetwork.com 

Een extraatje waar je blij van wordt

Soms wil je je medewerkers belonen. Omdat ze jarig zijn. Of omdat ze een uitzonderlijke prestatie hebben verricht. Dan is een mooi cadeau op z’n plek. Met de One4all cadeaukaart weet je zeker dat je goed zit. Bij iedereen. Want met One4all geef je de vrijheid om zelf te kiezen wat je hebben wilt.

Designliefhebber?

Oost, west,One4all best.

Je bent graag met je interieur bezig? Dat treft, want met One4all kun je uit de leukste woonmerken kiezen. Zoals Loods5. En De Bijenkorf. Of HKLiving