Join the club - Word acceptant van One4all!

Word nu acceptant van One4all en profiteer direct van ons alsmaar groeiende netwerk. Zo kom je eenvoudig op het netvlies bij nieuwe klanten, zonder dat je er moeite voor hoeft te doen. En zonder grote investeringen: implementatie gaat via jouw bestaande betalingsnetwerk en kost niks extra. Met ons in-house marketing- en designteam kun je bovendien extra aandacht en exposure creëren voor jouw merk: van POS-adverenties tot online bannering. En lig je bij meer dan x 1000 verkooppunten, dan komt jouw logo op de verpakking.

En het mooie is: zelden was iets zo eenvoudigs als acceptant worden van One4all.

Word acceptant in 3 stappen

Niets zo simpel als acceptant worden van One4all. Je bent drie eenvoudige stappen verwijderd van een succesvolle samenwerking, zodat jij kan profiteren van ons unieke netwerk van supermarkten, drogisterijen, cadeauwinkels en online zichtbaarheid.

  1. Schrijf je direct in via onze website of neem contact met ons op.
  2. Wij vertellen je de details over de samenwerking en kunnen binnen week alles opzetten en operationeel maken.
  3. Welkom aan boord! We zijn klaar voor een succesvolle samenwerking.

De verkoopkanalen van One4all 

Wordt jouw merk onderdeel van de One4all cadeaukaart? Dan profiteer je direct van ons enorme netwerk van verkoopkanalen. Er zijn in Nederland zo’n 4500 supermarkten, drogisterijen en cadeauwinkels waar consumenten de One4all cadeaukaart kunnen kopen. Daarnaast hebben wij een dedicated sales-team dat zich bezighoudt met de verkoop aan zakelijke klanten om One4all onder de aandacht te brengen als relatie- of kerstgeschenk of als inventieve voor loyaliteitsprogramma’s.

Tot slot zorgen onze onlinekanalen voor een groeiende afname bij mensen die op zoek zijn naar het perfecte cadeau voor hun vrienden, familie en collega’s. Want wie een cadeau zoekt waar iedereen blij mee is, komt al snel uit op one4all.nl. Daar wil jij toch ook deel van uitmaken!

Game-fanaat? Met One4all zit je goed.

Of je nu graag Fortnite, Mario Kart, FIFA of GTA speelt? Wat jouw favoriete console ook is, met One4all bespeel je ze allemaal.