One4all WoonCadeau

Shop bij de allerleukste woonwinkels. Perfect voor iedere woonstijl! 

Nationale & internationale partners

Te koop bij meer dan 2.500 verkooplocaties

Snel en makkelijk in gebruik

Een nieuw huis, verbouwing, vervanging of toevoeging van meubels of accessoires aan het interieur? Modern, industrieel of landelijk? Dat maakt niet uit! Met de One4all WoonCadeau kaart geef je iemand de mogelijkheid om zelf woon- en interieurspecialist te zijn. WoonCadeau is verkrijgbaar bij meer dan 2.500 locaties in Nederland, o.a. bij Albert Heijn, Primera, Bruna, Jumbo & Kruidvat. 


Als je de One4all WoonCadeau kaart hebt gekregen kan je deze direct in de winkels besteden van H&M Home, HACO of Goossens. Gebruik online bij PLNTS.com, De Woon Winkel of Rituals. Of ruil om voor een digitale cadeaukaart op swap.wooncadeaukaart.nl en kies voor Wehkamp, FonQ of V&D. De keus is aan jou.   

Je kan de cadeaukaart hier besteden

Name of retailer

Name of retailer

Name of retailer

Name of retailer

Waar kan ik mijn One4All Wooncadeau besteden?

Heb je de One4all WoonCadeau kaart gekregen? Dan kun je deze direct in de winkels besteden van H&M Home, HACO tot Goossens. Gebruik de kaart online bij PLNTS.com, De Woon Winkel of Rituals of ruil om voor een digitale cadeaukaart op swap.wooncadeaukaart.nl en kies voor Wehkamp, FonQ of V&D. De keus ligt volledig bij jou!

 

Hoe kan ik mijn One4All Wooncadeau besteden?

Je herkent de winkels waar je One4all Wooncadeau alleen online kunt besteden/inleveren aan dit pictogram:  
Bij sommige (online) winkels moet je jouw kaart eerst omwisselen voor een cadeaucode van de website. Dat kan hier. Deze winkels herken je aan dit pictogram:  

Let op! Er geldt een wettelijke limiet van €50,- per transactie voor het online gebruik van de One4all Cadeaukaart. Deze gebruik je om als VISA debit kaart online af te rekenen. Bijbetalen is bij sommige websites hierdoor niet mogelijk.

Ontdek de mogelijkheden voor je huis en interieur.  

WoonCadeau is dé cadeaukaart waarmee je je huis kan restylen of je interieur een boost kan geven. Een nieuwe bank, dekbed of iets voor in de tuin? Je kunt terecht bij je favoriete woonwinkel of online webshop.