Weekendjeweg

LET OP: Wissel eerst je One4all cadeaukaart om voor een digitale cadeaukaart van de partner.

De Weekendjeweg.nl Cadeau Card (eGift) is er voor ieder geef-moment: een verjaardag, huwelijk, voor een zakelijke relatie of gewoon zomaar. Je geeft een mooie vakantieherinnering als cadeau. De ontvanger heeft de keuze uit een ruim aanbod hotels en vakantieparken in binnen- en buitenland. Of je nu met z’n tweeën wilt genieten van de luxe van een mooie hotelkamer, met het hele gezin tot wilt rust komen in een de natuur gelegen vakantiepark óf een stedentrip naar Valencia wilt plannen, met de Weekendjeweg.nl Cadeau Card kan het allemaal! Het boeken en verzilveren van de cadeau card gaat snel en gemakkelijk via Weekendjeweg.nl en Bungalows.nl. De Weekendjeweg.nl Cadeau Card (eGift) kan worden opgeladen met een bedrag tussen 15-150 euro en is te verzilveren op het gehele aanbod van Weekendjeweg.nl en Bungalows.nl. De code is 3 jaar geldig na datum van activatie.

Om gebruik te maken van deze retailer wissel je de One4all cadeaukaart eerst om voor de eigen cadeaukaart via de "wissel om" knop.

Op zoek naar een cadeaubon om te besteden in deze winkel?

Waarom koop je geen One4all Gift Card, die hier en in honderden andere winkels in het hele land wordt geaccepteerd? Het is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid!

Meer informatie

Meer informatie
Kaart(en) Multikeuze Cadeaukaart