Sustainable Fashion Giftcard

De duurzame aanpak van alle verzilverpunten hebben we als Sustainable Fashion Gift Card (SFGC) geanalyseerd. Alleen pioniers die voor minimaal 80% voldoen aan onze eisen op gebied van mens, milieu en dier zijn aangesloten. Naast duurzaamheid kijken we naar stijl en professionaliteit. Zo besteed je de SFGC bijvoorbeeld bij tassenmerk MYoMY en jeansmerk MUD Jeans. Zij zijn beide een gecertificeerde B Corporation. Of ga voor de prachtige sieraden van Nowa, gemaakt van gercycled edelmetaal uit onze smartphones. In plaats van kopen, kan je met de SFGC ook kleding lenen bij kledingbibliotheken als Lena in Amsterdam of volg je een naaiworkshop bij de Naaierij in Den Haag

Let op: De One4all card is alleen besteedbaar in de webshop en niet in de winkel.

Met de Sustainable Fashion Gift Card heb je keuze uit meer dan 1000 duurzame items en ervaringen bij 80+ aangesloten mode en lifestyle pioniers. Dit zijn merken, (web)shops, kledingbibliotheken, ruilinitiatieven en ervaringen zoals workshops. Kortom, alle mogelijkheden binnen de duurzame mode en lifestyle branche, ontdek je met de Sustainable Fashion Gift Card.

Op zoek naar een cadeaubon om te besteden in deze winkel?

Waarom koop je geen One4all Gift Card, die hier en in honderden andere winkels in het hele land wordt geaccepteerd? Het is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid!

Meer informatie

Meer informatie
Kaart(en) Multikeuze Cadeaukaart, FashionCadeau kaart