Van der Valk Hotel Ridderkerk

Let op: de One4all kaart wordt alleen geaccepteerd bij directe boekingen in het hotel.

Van der Valk Hotel Ridderkerk wordt gerund door Freek en Krystle van der Valk, vierde generatie van het familiebedrijf. Hotel Ridderkerk is geleden aan één van de grootste verkeersknooppunten van Nederland op een steenworp afstand van wereldstad Rotterdam. De entree van Van der Valk Hotel Ridderkerk is zonder hulp toegankelijk voor gasten die minder valide zijn. Tevens is het gehele hotel rookvrij. De 140 moderne hotelkamers en suites zijn voorzien van alle faciliteiten. Zo is er altijd een kamer die past bij uw verblijf.

U kunt bij ons daarnaast ook genieten van nationale en internationale gerechten in ons sfeervolle restaurant. Of laat u verrassen met een Live Cooking brunch of diner. Liever een drankje doen? Schuif dan eens aan in onze gezellige hotelbar of geniet met mooi weer van een hapje en drankje op ons zonnige terras.

 

Op zoek naar een cadeaubon om te besteden in deze winkel?

Waarom koop je geen One4all Gift Card, die hier en in honderden andere winkels in het hele land wordt geaccepteerd? Het is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid!

Meer informatie

Meer informatie
Kaart(en) Multikeuze Cadeaukaart