Parfumado

Selecteer de betalingsmethode VISA bij het afrekenen met je One4all cadeaukaart. Alleen de waarde op de kaart kan worden ingeleverd met een maximum bedrag van € 50,-

Let op: De One4All kaart is alleen inwisselbaar in de Parfumado giftshop, en niet op maandelijkse abonnementen.

Wil je toch een abonnement starten? Koop een Parfumado gift card en start op die manier je Parfumado abonnement.

Gek op parfum? Parfumado is dé service om parfums uit te proberen. Kies één van de samengestelde gift sets gevuld met 3 luxe merkparfums in travelsize van 8ml. Deze parfums komen in 3 verschillende kleuren travelcases, ideaal voor on-the-go!

Of ga voor een Parfumado gift card, een mooi cadeau om iemand mee te verrassen óf om jezelf te verwennen. Hiermee is het mogelijk om iedere maand een ander merkparfum te ontdekken. Doe de geur quiz en ontdek jouw persoonlijke geurprofiel!

Met de One4All gift card geef je jezelf of iemand anders een heerlijk ruikend cadeau uit onze Parfumado giftshop. Kies uit een van onze mooie producten zoals; roomsprays, gift cards, gift sets of full-size flessen uit ons niche parfum assortiment.

 

Op zoek naar een cadeaubon om te besteden in deze winkel?

Waarom koop je geen One4all Gift Card, die hier en in honderden andere winkels in het hele land wordt geaccepteerd? Het is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid!

Meer informatie

Meer informatie
Kaart(en) Multikeuze Cadeaukaart