Le Olive

Selecteer de betalingsmethode VISA bij het afrekenen met je One4all cadeaukaart. Alleen de waarde op de kaart kan worden ingeleverd met een maximum bedrag van € 50,-.

Elegant & Feminine Iedere vrouw mag er zijn. Le Olive omarmt dit in haar collecties en community door alle aspecten van vrouwelijkheid op een voetstuk te plaatsen. De collecties bestaan uit unieke, luxe items, gemaakt van zachte, sensuele en elegante materialen. Musthaves met een handgemaakte, persoonlijke touch waar vrouwen en hun geliefden met plezier in stralen. Wear it, Love it, Show it. Simplicity Geluk zit hem vaak in de kleine dingen. Een comfy badjas, een sexy, soepelvallende kimono, matching pyjama?s? Geen primaire levensbehoeftes, maar stuk voor stuk items die het leven simpelweg comfortabeler en mooier maken. Le Olive is een straight forward merk, gesterkt in haar eenvoud, die haar klanten op de eerste plek zet en hen een ongecompliceerde klantervaring biedt.

Wilt u online meer besteden dan wat er op de One4all kaart staat, wissel je kaart dan eerst om voor De Le Olive Giftcard: Gift Card – Le Olive (le-olive.com)

 

Op zoek naar een cadeaubon om te besteden in deze winkel?

Waarom koop je geen One4all Gift Card, die hier en in honderden andere winkels in het hele land wordt geaccepteerd? Het is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid!

Meer informatie

Meer informatie
Kaart(en) Multikeuze Cadeaukaart