Give for Good

LET OP: De One4all cadeaukaart is alleen besteedbaar in de webshop en niet in de winkel.

Selecteer de betalingsmethode VISA bij het afrekenen met je One4all cadeaukaart. Alleen de waarde op de kaart kan worden ingeleverd met een maximum bedrag van € 50,-

Geef een gift die blijft geven aan je favoriete goede doelen met Give for Good!

Give for Good is een donatieplatform dat ervoor zorgt dat elke donatie die jij maakt meer impact krijgt. Elke donatie investeren ze in een ethisch, maatschappelijk en duurzaam aandelenfonds. Give for Good is zelf een non-profit dus jouw donatie wordt volledig belegd. Vervolgens maakt Give for Good elk jaar het rendement op de donatie over naar het goede doel dat jij kiest. Die uitkeringen blijven altijd (echt altijd!) doorlopen, waardoor jouw donatie een elk-jaar-terugkerende bron van inkomsten wordt voor jouw favoriete goede doel. Zo worden die inkomsten al heel snel meer dan jouw oorspronkelijke donatie!

Ga nu naar hun site voor meer info en kies uit de tientallen goede doelen die zich al hebben aangesloten bij Give for Good!

Op zoek naar een cadeaubon om te besteden in deze winkel?

Waarom koop je geen One4all Gift Card, die hier en in honderden andere winkels in het hele land wordt geaccepteerd? Het is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid!

Meer informatie

Meer informatie
Kaart(en) Multikeuze Cadeaukaart