Plopsaland Indoor Coevorden

Om je ticket te verkrijgen wordt je doorgelinked naar http://dagjeuit.touchtickets.nl

 

Beleef buitengewoon veel binnenpret met je favoriete Studio 100-figuren in het mooiste indoorpretpark van Nederland. De allerkleinste Ploppertjes tussen 2 en 10 jaar komen ogen en oren te kort tijdens hun eerste grote avonturen op maar liefst 25 betoverende binnen- en buitenattracties. Trotseer als een echte waaghals de Woeste Zee. Blijf je liever aan wal? Verken in de Wickiebaan de donkere grotten of ga op de Vliegende Fietsen met Mega Mindy! Als het mooi weer is, kun je volop plezier beleven in de ruime buitenzone met de Klimberg en de Dansende Fonteinen. In Heidi’s Dierenweide kun je de allerschattigste diertjes ontmoeten. Kom en ontdek nog tal van andere spannende attracties!

Er zijn nog meer Plopsaland parken in België zoals: Plopsa Coo, Plopsa de Panne, Plopsaqua de Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Landen-Hanuit en Plopsa Station.

 

Op zoek naar een cadeaubon om te besteden in deze winkel?

Waarom koop je geen One4all Gift Card, die hier en in honderden andere winkels in het hele land wordt geaccepteerd? Het is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid!