Festival Cadeaukaart

LET OP: Wissel eerst je One4all cadeaukaart om voor een digitale cadeaukaart van de partner.

De Festival Cadeaukaart is hét cadeau voor de echte festival liefhebber. Zonder te weten wat nou écht zijn of haar muzieksmaak is, geef je deze cadeaukaart met een gerust hart cadeau. De Festival Cadeaukaart zorgt er voor dat de ontvanger zelf op zoek kan naar zijn of haar favoriete festival. Hierdoor is er gegarandeerd festivalplezier bij degene aan wie jij deze cadeaukaart geeft. De uitgebreide festivalagenda zorgt er voor dat de ontvanger zelf kan kiezen uit de beste festivals in binnen- en buitenland. Kortom, feest gegarandeerd!

Wilt u online meer besteden dan wat er op de One4all kaart staat, wissel je kaart dan eerst om voor De Festival Cadeaukaart via: Festival Cadeaukaart

Instructies voor het inwisselen van de FestivalCadeaukaart:

De Festival Cadeaukaart is een officiële internationale betaalmethode en 365 dagen per jaar verzilverbaar. Door middel van de 19-cijferige kaartnummer en unieke pincode onder de kraslaag is verzilveren heel eenvoudig. Ga via www.festivalcadeau.com/agenda op zoek naar het favoriete festival of evenement, koop een ticket en verzilver de Festival Cadeaukaart.

Algemene voorwaarden:

Bekijk alle informatie en voorwaarden op www.festivalcadeau.com/terms.

Op zoek naar een cadeaubon om te besteden in deze winkel?

Waarom koop je geen One4all Gift Card, die hier en in honderden andere winkels in het hele land wordt geaccepteerd? Het is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid!

Meer informatie

Meer informatie
Kaart(en) Multikeuze Cadeaukaart