De Koffiejongens

LET OP: De One4all cadeaukaart is alleen besteedbaar in de webshop en niet in de winkel.

De lekkerste koffie voor jouw Nespresso apparaat. 100% biologisch afbreekbare koffiecups in 6 verschillende smaken. Onze koffiecups zijn gemaakt van suikerriet en mais. Na gebruik kunnen ze bij het gft aftval, daar vergaan ze binnen 3 weken tot compost. Je steentje bijdragen aan een beter milieu was nog nooit zo makkelijk! Drink elke dag lekkere verse koffie, zonder je schuldig te voelen over het gebruik van plastic of aluminium capsules. Zeker weten dat jouw lievelingskoffie er ook bij zit. Kies jouw pakket! De koffiejongens, hét koffiecup abonnement. Met de One4All gift card geef je jezelf of iemand anders heerlijke koffie.

Let op: De One4All kaart is alleen inwisselbaar voor losse koffiecups, en niet op maandelijkse abonnementen. Wil je toch een abonnement starten? Ga dan naar https://dekoffiejongens.nl/#abonnementen en start op die manier een De Koffie Jongens abonnement.

Op zoek naar een cadeaubon om te besteden in deze winkel?

Waarom koop je geen One4all Gift Card, die hier en in honderden andere winkels in het hele land wordt geaccepteerd? Het is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid!

Meer informatie

Meer informatie
Kaart(en) Multikeuze Cadeaukaart