Over Ons - De ultieme cadeaukaart

Met de One4all cadeaukaart heb je het ultieme cadeau in handen. Het soort cadeau waar werkelijk iedereen blij van wordt. Of je nu naar een verjaardag gaat, iemand wilt bedanken die op je katten heeft gepast, of afscheid van een collega neemt: als er iets te vieren valt, maak je er met One4all een feestje van.
Waarom het zo leuk is One4all te krijgen? Je kunt de cadeaukaart zo ongeveer overal inwisselen. Bij de Bijenkorf, Wehkamp en Zalando, maar ook bij Pathé en Spotify. En bij restaurants en wellness centers. One4all zal in de smaak vallen bij de fashionista die geen trend wil missen, bij de foodie die spannende restaurantjes wil ontdekken, bij de filmfan die de nieuwste blockbuster móet zien en bij de tech-gek die zichzelf zichzelf geregeld op een nieuwe gadget trakteert…

Maar kijk gerust zelf rond en je zult zien: iedereen wordt blij van One4all!

De geschiedenis van One4all

Kerstavond in het jaar 2000. Terwijl de Ierse ondernemer Michael Dawson heel Dublin afstruint op zoek naar een geschikte cadeaukaart voor zijn moeder, krijgt hij een ingeving: een one-stop-shop voor cadeaukaarten.

The Gift Voucher Shop wordt in 2002 gelanceerd. Dawson wil de ultieme keuze aanbieden, waarbij gemak en flexibiliteit voorop staan. De fysieke cadeaubonnen bieden keuze uit meer dan 500 retailers en zijn te koop bij 1000 postkantoren, maar ook online en via een zakelijk verkoopteam.

One4all blijft een belangrijke rol spelen bij de transformatie van de cadeaukaartindustrie. Wereldwijd neemt One4all het voortouw door in 2019 als eerste digitale cadeaukaart de mogelijkheid te bieden om jouw cadeaukaart contactloos met je mobiele telefoon te besteden. In Nederland is One4all de enige cadeaukaart die je via je apple wallet kunt laden op je telefoon. Het probleem dat je, je cadeaukaart bent vergeten is op deze manier voorgoed opgelost wanneer jij je Iphone op zak hebt!

In 2020 lanceert One4all de Favorites Gift Cards in het Verenigd Koninkrijk: een samengestelde mix van categorie-specifieke cadeaukaarten. In Nederland, zijn we al jaren vooroploper met het uitgeven van soortgelijke keuzekaarten zoals de RestaurantCadeau kaart, BeautyCadeau, KidsCadeau en FashionCadeau kaart.
One4all is vandaag de dag een toonaangevend cadeaukaartmerk in het Verenigd Koninkrijk en Ierland en is sinds 2019 onderdeel van Blackhawk Network. One4all is online verkrijgbaar, via B2B-verkoopkanalen en via een ongeëvenaard distributienetwerk van postkantoren en supermarkten. En vanaf oktober 2021 dus ook de Multi keuze cadeaukaart van het aankomend decennium in Nederland!

Eindeloos veel keuzekaarten

Onze keuzekaarten zijn al jaren populair bij iedereen die iets bijzonders wil geven. Geclusterd in thema’s als Restaurantcadeau, SaunaCadeau en FashionCadeau. Met deze cadeaukaarten geef je een richting aan, maar laat je de definitieve keuze bij de ontvanger.

In 2016 nam Blackhawk Network de multikeuzekaarten over van DIDIX. Vanaf 2021 is onze portfolio nog beter herkennen in de schappen, want we gaan al onze cadeaukaarten samenvoegen in één merk: One4all, hét cadeaukaartenmerk van Nederland.

Wij doen er alles aan om onze klanten oneindig veel keuze, ultiem gemak en de beste kwaliteit aan te bieden.

Onze Producten

BeautyCadeau

Het perfecte cadeau voor een beauty fan? BeautyCadeau natuurlijk! Deze cadeaukaart kun je inwisselen voor een heerlijk setje van Rituals, een parfum bij Ici Paris XL maar ook voor een ontspannen massage bij je favoriete wellness centre.

Met een waarde tussen de €5 en €150 kun je het zo luxe maken als je zelf wilt. That’s the beauty of BeautyCadeau.

RestaurantCadeau

Geef een etentje cadeau! Met een cadeaukaart van RestaurantCadeau geef je de keuze uit duizenden adresjes. Dus of iemand nu graag een eenvoudig vorkje prikt in een eetcafé, of liever van zes gangen geniet in een fancy sterrenrestaurant: met RestaurantCadeau kan het allemaal.

De waarde van de cadeaubon ligt tussen €5 en €150. Een cadeau om van te smullen.

SaunaCadeau

Zoek je het perfecte cadeau voor iemand die zich graag laat verwennen? Geef SaunaCadeau! Met deze cadeaukaart geef je de keuze uit meer dan 80 wellness en sauna centers. Of je nu een ontspannen beautybehandeling, een relaxte massage of een heerlijke sauna wil: genieten is gegarandeerd met SaunaCadeau.

De cadeaukaart kan een waarde tussen €5 en €150 krijgen. Enjoy!

KidsCadeau

Houdt ie nou van LEGO? Of was het PlayMobil? Soms is er niets zo moeilijk als een cadeau voor een kind bedenken. Gelukkig is er KidsCadeau! De enige cadeaukaart in Nederland speciaal voor kinderen. Kunnen ze zelf kiezen of ze speelgoed, een leuk boek, nieuwe mode of een dagje fun willen.

Met een waarde tussen €5 en €150 zijn de kiddo’s zelf de baas. Hoe tof is dat!

BoekCadeau

Word je een beetje literatureluurs van alle boeken die er zijn? Geef BoekCadeau! Met een waarde tussen €5 en €150 geef je met deze cadeaukaart een oneindige keuze aan boeken, e-books, luisterboeken en tijdschriften.

Online te bestellen, maar natuurlijk ook bij de buurtboekhandel.

SportCadeau

Rasechte sportieveling? Kies dan voor dé sportiefste giftcard: SportCadeau. Met SportCadeau boek je meer 11000 sportactiviteiten bij meer dan 4000 locaties. De sportactiviteiten lopen uit van krachttraining tot yoga en van bootcampen tot suppen. Met dit sport cadeau maak je iedere sporter blij! Met SportCadeau kun je kiezen voor de leukste sportactiviteiten die hij of zij altijd al een keertje wilde doen. Laat ze maar lekker zweten!

Momento

Geen mooier cadeau dan een mooie herinnering. En precies dát geef je met de Momento Giftbox cadeau. Met een waarde tussen €15 en €150 kun je deze cadeaukaart inwisselen voor een arrangement voor twee personen.

Om een heerlijke high tea te beleven, een overnachting in een romantisch hotel of een spectaculaire ballonvaart. Kortom, een ervaring om nooit te vergeten.

KADO+KAART

Geef echt iets te kiezen! KADO+KAART kun je omwisselen voor een cadeaukaart naar keuze. Of voor twee cadeaukaarten naar keuze. Voor een cadeaukaart van Zalando bijvoorbeeld, of van Pathé Thuis, ICI Paris XL, Spotify of Decathlon. Je kan het zo gek niet bedenken.

De kaart heeft een waarde tussen €10 en €150. Zo geef je zeker het juiste cadeau!