Gebruiken & Saldocheck

 • Welke winkels accepteren de One4all Cadeaukaart?

  Meer dan 95 winkels accepteren de One4all Cadeaukaart. Je kunt de volledige lijst van acceptanten hier bekijken.
 • Hoe besteed ik de One4all Cadeaukaart online?

  Je kunt jouw online bestelling veilig en éénvoudig afrekenen met een One4all kaart door het kaartnummer en de CVV code te gebruiken. Als je meer hulp nodig hebt bij het online verzilveren, dan vindt je hier de volledige instructies. Zorg ervoor dat je van te voren hebt gecontroleerd dat de gekozen acceptant de One4all Cadeaukaart ook online kan verzilveren, aangezien dit niet bij alle acceptanten mogelijk is. Bij sommige acceptanten moet je jouw One4all Cadeaukaart eerst omwisselen voor een e-Gift van de acceptant. Let op! Er geldt een wettelijke limiet van €50,- per transactie voor het online gebruik van de One4all Cadeaukaart. 
 • Hoe besteed ik mijn digitale One4all Cadeaukaart in de winkel?

  De kaart werkt in de winkel hetzelfde als Google/Apple Pay. One4all stelt geen limiet aan het bedrag dat je kunt verzilveren, maar sommige winkeliers kunnen dat wel, dus je kunt dit het beste vragen voordat je koopt.

  Als het saldo van jouw kaart bijvoorbeeld 37,00 is en je een artikel voor 100,00 wilt kopen, laat de kassier dan weten dat je een deelbetaling wilt doen met jouw 37,00 saldo, zoals je zou doen als je een deel contant zou betalen.

  Houd jouw telefoon tegen de kaartterminal om contactloos te betalen, de telefoon piept of trilt meestal om de transactie te bevestigen, sommige telefoons kunnen om jouw duim/vingerafdruk vragen voor de beveiliging om de betaling te autoriseren, dit hangt af van jouw apparaat.

 • Ik heb geprobeerd mijn One4all Cadeaukaart online te besteden en het werkte niet.

  Alleen geselecteerde winkels accepteren de One4all Cadeaukaart online. Daarnaast moeten One4all Cadeaukaarten bij deze winkeliers worden gebruikt als prepaid VISA betaalpas, in plaats van een ‘cadeaukaart’. De volledige lijst met online acceptanten, plus instructies over hoe je jouw kaart bij hen kunt uitgeven, is hier beschikbaar. Let op! Er geldt een wettelijke limiet van €50,- per transactie voor het online gebruik van de One4all Cadeaukaart. 
 • Mijn online transactie met de One4all Cadeaukaart is mislukt, wat nu?

  Wat vervelend, wij helpen je graag! Als er sprake is van een mislukte transactie wordt er meestal na een uur de One4all kaart automatisch aangevuld met het originele bedrag. Mocht het zo zijn dat dit niet is gebeurd, dan raden wij je aan contact op te nemen met de betreffende website. Let op! Er geldt een wettelijke limiet van €50,- per transactie voor het online gebruik van de One4all Cadeaukaart. 
 • Ik wil iets kopen dat meer waard is dan de waarde van de One4all Cadeaukaart.

  In de winkel: geef tijdens het afrekenen aan hoeveel er op jouw One4all Cadeaukaart staat en de medewerker zal dit bedrag verzilveren. Een eventueel restbedrag kun je voldoen middels pin of een contante betaling. Online: helaas is het op dit moment niet mogelijk, omdat de meeste websites meerdere betaalmethoden niet accepteren.
 • Kan ik extra tegoed toevoegen aan mijn One4all Cadeaukaart?

  Helaas is het niet mogelijk om extra tegoed toe te voegen aan jouw cadeaukaart, omdat de One4all kaart niet herlaadbaar is.
 • De medewerker wist niet hoe de One4all Cadeaukaart moest worden verwerkt.

  Alle medewerkers dienen volledig op de hoogte te zijn van het verwerken van de One4all Cadeaukaart. Je kunt aangeven dat het verwerken van de One4all Cadeaukaart op dezelfde manier gebeurt zoals een VISA debit kaart. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van jow saldo, aangezien de medewerker dit helaas niet voor je kan controleren.
 • Mijn kaart werkte niet toen ik hem in de winkel probeerde uit te geven.

  Er kunnen verschillende redenen zijn waarom dit is gebeurd, gelieve de volgende punten na te kijken; 1. Het kan zijn dat jouw saldo op de One4all Cadeaukaart lager is dan het aankoopbedrag. 2. Controleer de geldigheid en het saldo via onze website. 3. De pinterminal van de partner werkt niet. 4. Controleer of de kaart beschadigd is.
 • Hoe controleer ik het saldo op mijn One4all Gift Card?

  Er zijn verschillende manieren om het saldo van jouw cadeaukaart te controleren.

  • Controleer het saldo online door hier te klikken
  • Controleer het saldo door te bellen naar: 020-2093867
  • Download onze nieuwe One4all NL iOS- of Android-app
 • Mijn One4all Cadeaukaart heeft nul saldo.

  De One4all Gift Card is een prepaid kaart, wat betekent dat er geld op de kaart moet staan ​​op het moment van aankoop. Zodra 24 uur zijn verstreken vanaf de aankoopdatum, is jouw saldo beschikbaar om te besteden.
 • Waarom moet ik mijn saldo weten?

  Winkeliers kunnen jouw saldo niet controleren via de kassa, omdat de One4all Gift Card een prepaid Visa-betaalpas is. Als het af te schrijven bedrag hoger is dan het saldo op jouw One4all kaart, dan wordt de transactie geweigerd.
 • Kan ik meerdere One4all Cadeaukaarten combineren?

  In een winkel kun je meerdere One4all Cadeaukaarten gebruiken voor één aankoop.
  Online is het helaas niet mogelijk om meerdere One4all Cadeaukaarten te gebruiken bij bestellingen, aangezien de meeste websites meerdere betaalmethoden niet tegelijk kunnen accepteren. Je kunt per transactie een bedrag tot €50,- afrekenen.
 • Mijn One4all Cadeaukaart is niet geactiveerd bij aankoop/heeft geen waarde?

  Het kan tot 36 uur duren voordat de One4all Cadeaukaart is geactiveerd. Mocht je na 36 uur nog een inactieve kaart hebben, dan verzoeken wij je om contact met ons op te nemen via ons contactformulier. Excuses voor het ongemak!
 • Ik ben mogelijk slachtoffer geweest van fraude, wat nu?

  Vervelend om te horen dat je gedupeerd bent door een fraudeur. Wij adviseren je contact op te nemen met de klantenservice en aangifte te doen bij de politie. Op de website van de politie kunt u meer informatie vinden inzake Internetoplichting. Bent u slachtoffer van identiteitsfraude, meld dit dan ook bij het Centraal Meldpunt Identiteitsfraude en -fouten (CMI). Daarnaast is het wellicht zinvol om op de website Veiligbankieren.nl te kijken om te lezen hoe u misbruik van uw gegevens kunt voorkomen.
 • Ik kan mijn One4all Cadeaukaart niet toevoegen in mijn wallet?

  Het kan tot 24 uur duren voordat de One4all Cadeaukaart is geactiveerd. Zodra de kaart actief is kan je de kaart toevoegen in jouw wallet. Mocht je na 36 uur nog een inactieve kaart hebben, dan verzoeken wij je om contact met ons op te nemen via ons contactformulier. Excuses voor het ongemak!

Heb je nog meer vragen?

 

Bij One4all wensen we je veel plezier met het uitgeven van jouw kaart. We realiseren ons echter dat het soms niet gaat zoals verwacht. Mocht dit gebeuren en je kunt het probleem niet zelf oplossen, neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website.