Bestellen & Verzenden

 • Hoe kan ik mijn online bestelling afrekenen?

  Je kunt jouw online bestelling veilig en éénvoudig afrekenen middels de betaalmethode iDeal.
 • Is er een minimum/maximum bedrag waarvoor ik een One4all Cadeaukaart kan kopen?

  Je kiest zelf het bedrag dat op de One4all Cadeaukaart wordt gezet. Het minimumbedrag is €5,- en het maximumbedrag is €150,-.
 • Ik probeer een (digitale) One4all Cadeaukaart online te bestellen, maar er gaat iets niet goed. Wat nu?

  Wat vervelend, wij helpen je graag! Je kunt contact met ons opnemen via het klantenservicenummer 020-2093481 of vul het contactformulier in op deze website
 • Wat moet ik doen als mijn One4all Cadeaukaart zoek raakt of wordt gestolen?

  Om een ​​verloren of gestolen One4all Cadeaukaart te melden kan je direct bellen met onze klantenservice via 020-2093481 of vul het contactformulier in op onze website. We hebben het kaartnummer of het originele aankoopbewijs nodig om de kaart ongeldig te maken en te vervangen. We behouden ons ook het recht voor om enkele aanvullende beveiligingsvragen te stellen om uw eigendom van de kaart en het geld te bevestigen. Er geldt een heruitgiftevergoeding van €5,00. One4all kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor inhoudingen van jouw kaart voordat je ons alle details heeft meegedeeld. Zodra we op de hoogte zijn van verlies/diefstal van de kaart, kan One4all de kaart blokkeren om verdere uitgaven met de kaart te voorkomen, maar we hebben een schriftelijke bevestiging van het verlies/diefstal nodig voordat we de kaart kunnen vervangen.
 • Hoe lang is mijn One4all Cadeaukaart geldig?

  One4all Cadeaukaarten zijn 24 maanden na aankoopdatum gratis te besteden. Na deze tijd wordt een maandelijks bedrag van €0.75 afgetrokken van het resterende saldo op de kaart, totdat het saldo nul is.
 • Moet ik de One4All Cadeaukaart in dezelfde winkel gebruiken of kan ik deze in verschillende winkels gebruiken?

  Je kunt jouw One4all Cadeaukaart bij alle deelnemende locaties besteden.
 • Wat als ik een klacht heb over de One4all Cadeaukaart?

  Bij One4all wensen we je veel plezier met het uitgeven van jouw kaart. We realiseren ons echter dat het soms niet gaat zoals verwacht. Mocht dit gebeuren en je kunt het probleem niet zelf oplossen, neem dan contact met ons op via het klantenservicenummer 020-2093481 of vul het contactformulier in op deze website. Je vindt hier onze klachten procedure.
 • Verzenden & kosten

  De standaard verzendkosten zijn €1.95 per verzending en het kan 2-3 werkdagen duren vanaf het moment van goedkeuring en de verzending van de bestelling.
 • Ik heb een fysieke One4all cadeaukaart besteld, maar niet ontvangen. Wat nu?

  Wij versturen alle bestellingen binnen 2-3 werkdagen. Houdt er rekening mee dat vanwege de drukte het kan voorkomen dat sommige bestellingen langer duren dan normaal. Alvast onze excuses voor het ongemak. Mocht je langer dan 5 werkdagen hebben gewacht, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.
 • Wanneer ontvang ik mijn digitale One4all cadeaukaart in mijn e-mailbox?

  Na het bestellen van een digitale cadeaukaart wordt de bevestiging hiervan binnen enkele minuten naar het doorgegeven telefoonnummer en e-mailadres verstuurd. Heb je na 30 minuten nog geen email ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier. Let op: het kan voorkomen dat de digitale cadeaukaart is verstuurd naar jouw spam/ongewenste email.
 • Mijn One4all Cadeaukaart is niet geactiveerd bij aankoop/heeft geen waarde?

  Let op: wegens drukte kan het tot 36 uur duren voordat de One4all Cadeaukaart is geactiveerd. Mocht je na 36 uur nog steeds een inactieve kaart hebben, dan verzoeken wij je om contact met ons op te nemen via ons contactformulier. Excuses voor het ongemak!

Heb je nog meer vragen?

 

Bij One4all wensen we je veel plezier met het uitgeven van jouw kaart. We realiseren ons echter dat het soms niet gaat zoals verwacht. Mocht dit gebeuren en je kunt het probleem niet zelf oplossen, neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website.