One4all digitale cadeaukaart

Min € 5 Max € 150

Cadeau kaartinformatie
Voeg bericht toe
Hawk Commerce BV is een geautoriseerd agent van GVS Prepaid (Europe) in Ierland, Registratienummer C189313 en is geautoriseerd door de Centrale Bank van Ierland onder de Electronic Money Regulations 2011 (als gewijzigd) tot afgifte van elektronisch geld en het onder mandaat stellen van betalingsdiensten.

Hoe wil jij de ontvanger verrassen?

Kies je voor een verrassing in de brievenbus of toch per e-mail? De One4all cadeaukaart is op beide manieren te versturen. De fysieke cadeaukaart wordt via PostNL geleverd, we streven deze binnen twee dagen bij de ontvanger te bezorgen. Wil je een persoonlijke boodschap meesturen? Voeg dan een bericht toe tijdens het bestellen!

De digitale cadeaukaart kun je al binnen 30 minuten cadeau geven! Heb je voor een digitale verrassing gekozen? Weet dan dat je de kaart na je bestelling nog kunt personaliseren vóórdat wij hem versturen. Dit maakt je cadeau net iets specialer!

Vier elke gelegenheid met One4all!

One4all is een unieke multikeuze cadeaukaart. Met One4all geef je namelijk een oneindige keuze in winkels en gelegenheden cadeau. De One4all multikeuze cadeaukaart is in honderden fysieke winkels te koop, maar ook digitaal. 

Vier je binnenkort een verjaardag, neemt je favoriete collega afscheid of is er een bijzonder jubileum op komst? Dan is de One4all multikeuze cadeaukaart het ultieme cadeau! Waarom is de One4all cadeaukaart zo leuk is om te geven? Omdat je de cadeaukaart zo ongeveer overal kunt inwisselen. Of de ontvanger nou van boeken of van beauty houdt, van games of van gadgets, of van beauty of fashion; met One4all zit je altijd goed. Sterker nog, het zal je vaak verbazen wat je geeft! Je denkt misschien stoere motorkleding te geven, maar je geeft een weldadige badolie. Of je denkt babykleertjes te geven, maar je geeft eigenlijk een first-person shooter game cadeau… Wat degene ook kiest: iedereen is blij met de One4all cadeaukaart!