Gebruik de One4all app om jouw One4all cadeaukaart op te slaan en te besteden.

Gebruik deze app om je saldo bij te houden, de transactiegeschiedenis te bekijken, de kaartgegevens om online te betalen te bekijken en contactloos te betalen met je One4all cadeaukaart.

Betalen in een winkel
Gebruik deze app om je One4all cadeaukaart (fysiek of digitaal) aan Apple Pay toe te voegen. Selecteer eenvoudig de optie 'Toevoegen aan Wallet' in de app en betaal in elke One4all winkel die contactloze betalingen accepteert. Als je meerdere kaarten hebt, selecteer dan één 'Primaire kaart' in Apple Pay.

Online betalen
Bekijk de volledige kaartgegevens om online te betalen in deze app. Tik op het [Oog-emoji] om de kaartgegevens te bekijken en gebruik deze kaartgegevens vervolgens bij de deelnemende online retailers. Volledige instructies zijn online beschikbaar.

Controleer het saldo van de cadeaukaart
Eenmaal in de app geladen, is het actuele cadeaukaartsaldo altijd beschikbaar.

  • Fysieke kaarten - laad je kaart in de app met de knop 'Nieuwe kaart'.
  • Digitale kaarten - log in op de app met je One4all account om jouw ontvangen of gekochte kaarten te bekijken.

Transactiegeschiedenis bekijken
Bekijk alle transacties die je hebt gedaan met de One4all cadeaukaart. Volg simpelweg bovenstaande stappen om jouw cadeaukaart in de One4all app te laden en de transacties worden automatisch weergegeven.

Hulp en veelgestelde vragen
Bekijk de Help & FAQ's voor hulp bij het besteden van de One4all cadeaukaart in de winkel of online.
We wensen je veel plezier met het gebruik van de nieuwe One4all app! De enige app die je nodig hebt voor je One4all cadeaukaarten. We werken er voortdurend aan om de app nog beter te maken, dus als je feedback hebt, horen we het graag. Stuur een e-mail naar info@one4all.nl met als onderwerp 'One4all App Feedback'.

Heb je een vraag? Bezoek one4all.nl/faq voor hulp.