Met de One4all app heb je jouw cadeaukaart(en) altijd bij je.

Handiger wordt het niet: in de One4all app kun je meerdere kaarten toevoegen, je kunt je transacties bijhouden én je kan ‘m gebruiken om contactloos mee te betalen. Ideaal!

 

Over de One4all App


Gebruik de app om het saldo van je cadeaukaart bij te houden, je transactiegeschiedenis te bekijken, je cadeaukaartgegevens te bekijken voor online winkelen en je One4all Cadeaukaart toe te voegen aan Apple Pay voor uitgaven in de winkel.

In een winkel betalen

Gebruik deze app om je One4all Gift Card (fysiek of digitaal) toe te voegen aan Apple Pay. Selecteer eenvoudig de optie 'Toevoegen aan Wallet' in de app en gebruik dit om te betalen bij een inwisselpunt dat contactloze betalingen accepteert. Als je meerdere kaarten hebt, selecteer dan een 'Primaire kaart' in Apple Pay.

Online betalen

Krijg volledige kaartgegevens voor online uitgaven in deze app. Tik op het oogje om de kaartgegevens te bekijken en gebruik deze kaartgegevens vervolgens bij deelnemende online retailers. Volledige instructies zijn online beschikbaar.

Controleer het saldo van de cadeaukaart

Eenmaal in de app geladen, is je actuele cadeaukaartsaldo altijd beschikbaar met een druk op de knop.

• Fysieke kaarten - laad je kaart in de app met de knop 'Nieuwe kaart'.
• Digitale kaarten - log in op de app met je One4all account om alle beschikbare kaarten te bekijken.

Transactiegeschiedenis bekijken

Bekijk alle transacties die je hebt gedaan met je One4all cadeaukaart. Volg simpelweg bovenstaande stappen om je cadeaukaart in de One4all Wallet te laden en je transacties worden automatisch weergegeven.