Algemene Voorwaarden WoonCadeau

WOONCADEAU – ALGEMENE VOORWAARDEN – AUGUSTUS 2022

HOE WERKT HET?
De WoonCadeau kaart (de “Kaart”) is een prepaid kaart, dit betekent dat er waarde op de Kaart bij aankoop gezet moet worden vóór gebruik in een winkel en/of online. De Kaart kan eenmalig worden opgeladen met een minimaal bedrag van €5,- en maximaal €150,-. Er kan geen extra waarde na activatie worden toegevoegd. Let op! De Kaart is een elektronisch geld product en het is geen creditcard of een debet kaart gelinkt aan je rekening. De Kaart kan enkel gebruikt worden voor aankopen in Nederland en kan niet gebruikt worden om geld op te nemen. 

BESTEDEN: 
De Kaart kan worden gebruikt om te betalen voor aankopen direct bij de deelnemende merken in de winkels en/of op de website of kan worden verzilverd op www.one4all.nl/wooncadeaukaart voor een aantal digitale cadeaukaarten van de deelnemende merken, 24 uur nadat de Kaart is geactiveerd. 

BESTEED IN EEN WINKEL: 
De Kaart kan worden gebruikt voor aankopen direct bij deelnemende winkels. Ga naar www.one4all.nl/wooncadeaukaart voor een overzicht van alle deelnemende winkels. Voor het afrekenen met je Kaart, volg deze 3 stappen: 

1. Controleer altijd eerst zelf je saldo, voordat je gaat afrekenen in de winkel en breng de medewerker hiervan op de hoogte. 
2. Overhandig de Kaart aan de medewerker om deze als betaalmethode te verwerken voor de door jouw gekozen waarde. De Kaart moet altijd als een reguliere VISA debet transactie (PIN transactie) worden verwerkt. 
3. Eventuele meer besteding kan worden afgerekend met contact geld en/of een andere credit of debet kaart. 

BESTEED ONLINE: 
Er geldt een wettelijk limiet van €50,- per transactie voor het gebruik van de WoonCadeau kaart online. Om de Kaart op een deelnemende website naar keuze te gebruiken, moet de kraslaag op de achterkant van de Kaart worden weggekrast. Hieronder staat het kaartnummer, de CVV-code en de Geldig Tot Datum. Deze gebruik je om als reguliere VISA debet kaart transactie af te rekenen online. Bijbetalen is bij sommige websites hierdoor niet mogelijk. De volledige lijst met deelnemende merken en informatie over waar te besteden, is beschikbaar op de website www.one4all.nl/wooncadeaukaart. De lijst van deelnemende merken kan veranderen en het is jouw verantwoordelijkheid om de website te controleren voordat je de Kaart bij een deelnemende winkelier gebruikt. 

CONTACTGEGEVENS: 
Om het saldo op de Kaart te controleren, bel +31 20 20 93 867 of ga naar www.one4all.nl/wooncadeaukaart. Wil je direct contact met onze klantenservice? Bel +31 20 20 93 481. 

GELDIGHEID & KOSTEN: 
De WoonCadeau kaart is 24 maanden geldig na activatiedatum. Hierna kan de restwaarde op de Kaart gedurende 12 maanden, tot 36 maanden, zonder kosten worden teruggeëist. Na 36 maanden wordt er eenmalig een administratievergoeding van €6,- in rekening gebracht. Hierna wordt een maandelijks bedrag van €0,75 (of het tegoed op de Kaart, indien lager) in rekening gebracht. Deze maandelijkse afschrijving wordt vanaf de volgende maand in rekening gebracht en loopt door totdat het saldo op de Kaart nul is. Een vergoeding van €5,- (per Kaart) is van toepassing indien de waarde op de Kaart wordt teruggevraagd en/of je de Kaart bent verloren. 

De volledige, actuele versie van de algemene voorwaarden is beschikbaar op www.one4all.nl/algemene-voorwaarden (de “Website”). Door de Kaart te gebruiken, ga je akkoord met deze voorwaarden. We behouden ons het recht voor om te allen tijde nieuwe algemene voorwaarden in te voeren en/of de bestaande voorwaarden te wijzigen of aan te passen door je twee maanden van tevoren hiervan op de hoogte te stellen op de Website of op welke manier dan ook die wij, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving, passend achten. Op dat moment ben je vrij om deze overeenkomst te beëindigen.