Algemene Voorwaarden FashionCadeau

FASHIONCADEAU – ALGEMENE VOORWAARDEN –MAART 2022  

HOE WERKT HET?
De FashionCadeau kaart (de “Kaart”) is een prepaid kaart, dit betekent dat er waarde op de Kaart bij aankoop gezet moet worden vóór dat u hem kan gebruiken in een winkel en/of online. De Kaart kan eenmalig worden opgeladen met een minimaal bedrag van €5,- en maximaal €150,-. Er kan geen extra waarde na activatie worden toegevoegd. Let op! De Kaart is een elektronisch geld product, het is geen creditcard of een debit kaart gelinkt aan uw rekening. De Kaart kan enkel gebruikt worden voor aankopen in Nederland en kan niet gebruikt worden om geld op te nemen.

BESTEDEN:
De Kaart kan worden gebruikt om te betalen voor aankopen direct bij de deelnemende merken in de winkels en/ of op de website of kan worden verzilverd op www.one4all.nl/fashioncadeau voor een aantal digitale cadeaukaarten van deelnemende merken, 24 uur nadat de kaart is geactiveerd.

BESTEED IN EEN WINKEL:
De Kaart kan worden gebruikt voor aankopen direct bij deelnemende winkels. Ga naar www.one4all.nl/fashioncadeau voor een overzicht van alle deelnemende winkels. Voor het afrekenen met uw FashionCadeau kaart, volg de volgende 3 stappen:
1. Controleer altijd eerst zelf uw saldo voordat u in de winkel gaat afrekenen en breng de medewerker hiervan op de hoogte.
2. Overhandig de Kaart aan de medewerker om deze als betaalmethode te verwerken voor de door u gekozen waarde. De Kaart moet altijd als een reguliere VISA debit transactie (PIN transactie) worden verwerkt.
3. Eventuele meer besteding kan worden afgerekend met contant geld en/of een andere credit of debit kaart

BESTEED ONLINE:
Er geldt een wettelijk limiet van €50,- per transactie voor het gebruik van de FashionCadeau kaart online. Om de kaart op een deelnemende website naar keuze te gebruiken, moet de kras laag achter op de Kaart worden weggekrast. Hieronder staat het kaartnummer, de CCV-code en de Geldig Tot datum. Deze gebruikt u om als reguliere VISA debit transactie af te rekenen online. Bijbetalen is bij sommige websites hierdoor niet mogelijk. Volledige lijst met Deelnemende Merken en informatie over waar te besteden, is beschikbaar op de website one4all.nl/fashioncadeau. De lijst van Deelnemende Merken kan veranderen en het is uw verantwoordelijkheid om de website te controleren voordat u uw kaart bij een deelnemende winkelier gebruikt.

CONTACTGEGEVENS:
Om het saldo op de Kaart te controleren, bel +312 020 93 313 of ga naar www.one4all.nl/fashioncadeau. Wilt u direct contact met onze klantenservice? Bel +312 020 93 313.

GELDIGHEID & KOSTEN:
De FashionCadeau kaart is 24 maanden geldig na activatiedatum. Hierna kan de restwaarde op de Kaart gedurende 12 maanden, tot 36 maanden, zonder kosten worden teruggeëist. Na 36 maanden wordt er eenmalig een Administratie Vergoeding van €6,- in rekening gebracht. Hierna wordt een maandelijks bedrag van €0,75 (of het tegoed op de kaart, indien lager) in rekening gebracht. Deze maandelijkse afschrijving wordt vanaf de volgende maand in rekening gebracht en loopt door totdat het saldo op de kaart nul is. Een vergoeding van €5,- (per Kaart) is van toepassing indien de waarde op de Kaart wordt teruggevraagd en/of u de Kaart bent verloren.

De volledige, actuele versie van de algemene voorwaarden is beschikbaar op www.one4all.nl/algemene-voorwaarden (de “Website”). Door de kaart te gebruiken, gaat u akkoord met deze voorwaarden. We behouden ons het recht voor om te allen tijde nieuwe algemene voorwaarden in te voeren en/ of de bestaande voorwaarden te wijzigen of aan te passen door u twee maanden van tevoren hiervan op de hoogte te stellen op de Website of op welke manier dan ook die wij, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving, passend achten. Op dat moment bent u vrij om deze overeenkomst te beëindigen.